SZAKÉRTELEM ÉS DINAMIZMUS A TANÚSÍTÁSBAN

 

A MARTON Szakértő Iroda Kft. 1999-ben alakult, az irányítási rendszerek tanúsítását 2003 óta végzi, kezdetben ISO 9001 szabvány szerint, majd 2004-ben ISO 14001 szabvány szerint szerezte meg akkreditációját a Nemzeti Akkreditáló Testülettől.

Az első akkreditációs eljárás óta a MARTON Szakértő Iroda Kft. folyamatosan megfelel a vonatkozó szabványok előírásainak, amelyet igazol a folyamatosan fenntartott akkreditációs státusz is.

A MARTON Szakértő Iroda Kft. vezetése elkötelezett az ISO 17021 szabvány szerint működő minőségirányítási rendszer mellett, ami az akkreditáció alapja, ennek érdekében folyamatosan a lehetőségekhez képest, gondoskodik

  • a megfelelő szakemberek, auditorok, kiválasztásáról,
  • a tanúsítási tevékenységben résztvevő személyzet felkészültségéről, szakmai fejlődéséről,
  • a vevői igények felméréséről, kielégítéséről.

Szakmai hozzáértésünket mi sem bizonyítja jobban, hogy 2009-ben szervezetünknél a NAT által lefolytatott megfelelőségi értékelés eljárásban részt vett az EA képviselője is, amely sikeresen zárult, ezzel mi is hozzájárultunk, szakmai hozzáértésünkkel, munkánkkal és elkötelezettségünkkel a magyar akkreditációs testület nemzetközi elismertségéhez.

Kezdetben az irodánk a Bókay János utcában volt található, azonban 2010-ben a vezetés úgy döntött, hogy a megfelelő körülmények – munkakörnyezet, megközelítés – fejlesztése érdekében új irodába költözik. Jelenleg Budaörsön, az Aradi utca 32. szám alatt állunk partnereink rendelkezésére.

Jelenlegi és jövőbeli partnereink kiszolgálása érdekében több szabvány szerint rendelkezünk akkreditációval, az alábbiak szerint:

  • MSZ EN ISO 9001:2015
  • MSZ EN ISO 14001:2015
  • MSZ ISO 45001:2018
  • MSZ EN ISO 50001:2019
  • MSZ ISO/IEC 27001:2014, áttérés az ISO/IEC 27001:2022 szabványra folyamatban van,
  • MSZ EN ISO 22000:2018
  • MSZ ISO 37001:2019 (jelenleg az akkreditációs eljárásunk folyamatban van).

Mind a vezetés, mind a szervezetünk munkatársai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a tanúsítási piac meghatározó szereplőjévé váljunk, úgy, hogy szakmai felkészültségünket fejlesztjük, és a folyamatosan változó körülményeknek megfeleljünk.

Értékeink közé legalább az alábbiakat sorolhatjuk:

A tökéletesség iránti elkötelezettségünk, szakmai felkészültségünk elégedett ügyfeleket eredményez.

A több mint 68 munkatársunkat, auditorainkat folyamatosan fejlesztjük, motiváljuk, mert tisztában vagyunk vele, hogy az elkötelezett munkatársak képezik szervezetünk szívét, lelkét.

A vevői igények kielégítése érdekében, keressük az innovatív megoldásokat, saját irányítási rendszerünk fejlesztésében, az audit technikák hatékonyságának és a tanúsított partnereink részére adott értékek növelésében.

A szervezetünk megalakulása óta, a vezetés arra törekszik, hogy a tanúsított ügyfelei, azok érdekelt felei részére megbízható tanúsító szervezetként működjön, folyamatosan fenntartva az akkreditációkat, kellő időben reagálva a változó körülményekre.

A MARTON Szakértő Iroda Kft. vezetése által meghatározott jövőkép:

Az irányítási rendszerek területén a jelenlegi piaci helyzet növelése, aminek érdekében új szabványok szerinti akkreditációk előkészítése, megszerzése.

Jelenlegi személyzet bővítése, új munkatársak képzése, a meglévő munkatársak motiváltságának növelése, a stabilitás, piaci helyzet növelése érdekében.

A meglévő munkakörnyezet folyamatos fejlesztése, a munkatársak elégedettségének fokozása érdekében, a meglévő iroda bővítése.

A vevői igényt kielégítő cégarculat meghatározása, a jelenlegi arculat fejlesztése.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és Ön is elégedett vevőink közé kíván tartozni, ne habozzon tanúsítási szolgáltatásunkat igénybe venni!

Merj változtatni, az ígéretesebb jövődért.

Budaörs, 2023. május

Jártó Ferenc
ügyvezető
MARTON Szakértő Iroda Kft.