Bemutatkozás

SZAKÉRTELEM ÉS DINAMIZMUS A TANÚSÍTÁSBAN

 • A MARTON Szakértő Iroda Kft. 1999-ben alakult, az irányítási rendszerek tanúsítását 2003 óta végzi, kezdetben ISO 9001 szabvány szerint, majd 2004-ben ISO 14001 szabvány szerint szerezte meg akkreditációját a Nemzeti Akkreditáló Testülettől.
 • Az első akkreditációs eljárás óta a MARTON Szakértő Iroda Kft. folyamatosan megfelel a vonatkozó szabványok előírásainak, amelyet igazol a folyamatosan fenntartott akkreditációs státusz is.

A MARTON Szakértő Iroda Kft. vezetése elkötelezett az ISO 17021 szabvány szerint működő minőségirányítási rendszer mellett, ami az akkreditáció alapja, ennek érdekében folyamatosan a lehetőségekhez képest, gondoskodik

 • a megfelelő szakemberek, auditorok, vezetés kiválasztásáról,
 • a tanúsítási tevékenységben résztvevő személyzet felkészültségéről, szakmai fejlődéséről,
 • a vevői igények felméréséről, kielégítéséről.

Szakmai hozzáértésünket mi sem bizonyítja jobban, hogy 2009-ben szervezetünknél a NAT által lefolytatott megfelelőségi értékelés eljárásban részt vett az EA képviselője is, amely sikeresen zárult, ezzel mi is hozzájárultunk, szakmai hozzáértésünkkel, munkánkkal és elkötelezettségünkkel a magyar akkreditációs testület nemzetközi elismertségéhez.

Kezdetben az irodánk a Bókay János utcában volt található, azonban 2010-ben a vezetés úgy döntött, hogy a megfelelő körülmények – munkakörnyezet, megközelítés – fejlesztése érdekében új irodába költözik. Jelenleg Budaörsön, az Aradi utca 32. szám alatt állunk partnereink rendelkezésére.

A folyamatos fejlesztés valamint a vevői igények kielégítése érdekében a munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer (MSZ 28001) szabvány szerint is kezdeményeztük az akkreditációs eljárás lefolytatását a Nemzeti Akkreditáló Testülettől, amely sikerrel zárult.

Jelenleg a MARTON Szakértő Iroda Kft. három szabvány szerint rendelkezik akkreditációval az alábbiak szerint:

Akkreditációs szám: Vonatkozó szabvány: Akkreditációs okirat érvényessége:
NAH-4-0065/2014 MSZ EN ISO 14001:2005 2018. július 22.
NAH-4-0047/2014 MSZ EN ISO 9001:2009 2018. július 8.
NAH-4-0129/2014 MSZ 28001:2008 2018. szeptember 23.

 

A MARTON Szakértő Iroda Kft. által kiadott – jelenleg érvényes – tanúsítványok száma a 2016-os évben meghaladta a 895 db-ot, a 2016-os évben tanúsított szervezeteink száma elérte a 380-at. A 2016-os évben árbevételünk a 2015-ös évhez képest 15 %-al emelkedett.

Mind a vezetés, mind a szervezetünk munkatársai folyamatosan azon dolgoznak, hogy a tanúsítási piac meghatározó szereplőjévé váljunk, úgy, hogy szakmai felkészültségünket fejlesztjük, és a folyamatosan változó körülményeknek megfeleljünk.

Értékeink közé legalább az alábbiakat sorolhatjuk:

 • A tökéletesség iránti elkötelezettségünk, szakmai felkészültségünk elégedett ügyfeleket eredményez.
 • A több mint 25 munkatársunkat, auditorainkat folyamatosan fejlesztjük, motiváljuk, mert tisztában vagyunk vele, hogy az elkötelezett munkatársak képezik szervezetünk szívét, lelkét.
 • A vevői igények kielégítése érdekében, keressük az innovatív megoldásokat, saját irányítási rendszerünk fejlesztésében, az audit technikák hatékonyságának és a tanúsított partnereink részére adott értékek növelésében.
 • A szervezetünk megalakulása óta, a vezetés arra törekszik, hogy a tanúsított ügyfelei, azok érdekelt felei részére megbízható tanúsító szervezetként működjön, folyamatosan fenntartva az akkreditációkat, kellő időben reagálva a változó körülményekre.

A MARTON Szakértő Iroda Kft. vezetése által meghatározott jövőkép:

 • Az irányítási rendszerek területén a jelenlegi piaci helyzet növelése, aminek érdekében új szabványok szerinti akkreditációk előkészítése, megszerzése.
 • Jelenlegi személyzet bővítése, új munkatársak képzése, a meglévő munkatársak motiváltságának növelése, a stabilitás, piaci helyzet növelése érdekében.
 • A meglévő munkakörnyezet folyamatos fejlesztése, a munkatársak elégedettségének fokozása érdekében, a meglévő iroda bővítése.
  A vevői igényt kielégítő cégarculat meghatározása, a jelenlegi arculat fejlesztése.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és Ön is elégedett vevőink közé kíván tartozni, ne habozzon tanúsítási szolgáltatásunkat igénybe venni!

Merj változtatni, az ígéretesebb jövődért.

Budaörs, 2016. április

Jártó Ferenc
ügyvezető
MARTON Szakértő Iroda Kft.