home_energy_sub1
Rendszertanúsítás MSZ 28001

MSZ 28001

A MARTON Szakértő Iroda Kft. sikeresen megszerezte az MSZ 28001:2008 szabvány szerinti akkreditációt, amelyről a Nemzeti Akkreditáló Testület 2014.09.24-én határozatot adott ki.

  Mit jelent egy vállalat számára az MSZ 28001:2008 szabvány szerinti, Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszer (MEBIR) alkalmazása?
 
Napjainkban a felelős szervezetek vezetése nagy gondot fordít a munkavállalók egészségének megőrzésére, ezt a célt szolgálja a MEBIR rendszer bevezetése, ahol nem csak a szervezet munkavállalói kapnak pontos képen az Őket érő kockázatokról, hiszen ezt már a munkahelyi kockázatértékelés elvégzése során is ismerniük kell, hanem a vezetés, tulajdonos is konkrét célokat fogalmazhat meg a kockázatok célszerű csökkentésére, ezzel elérhető a munkavállalók egészségének megőrzése, kézben tartása is.

A MEBIR rendszer bevezetésével és tanúsításával a szervezettel megbízási viszonyban lévő munkavédelmi szakember is vissza ellenőrizhető és nem utolsó sorban a szervezet vezetése képet kap az érvényes munkavédelmi jogszabályoknak való megfelelőségről.
 
Miért a MARTON Szakértő Iroda Kft. a legjobb választás?
 
Szakmai felkészültség:

Auditoraink, szakértőink kiválasztása során saját elvárásként támasztottuk a meglévő felsőfokú végzettség mellé a munkavédelmi középfokú illetve felsőfokú végzettséget, amellyel azt kívánjuk biztosítani, hogy az auditok során a szervezet vezetése valóban képet kapjon a vállalat munkavédelmi helyzetéről, így értéket teremtve a tanúsítandó szervezet számára.
 
Tulajdon viszonyok, szervezeti felépítés:

A MARTON Szakértő Iroda Kft. teljes egészében magyar tulajdonú szervezetként működik. A vezetés által meghatározott és felépített szervezeti struktúra biztosítja a magas színvonalú, rugalmas eljárások lefolytatását, annak érdekében, hogy a tanúsított partnereink elégedettségét elérjük, növeljük.

AKKREDITÁLÁSI OKIRAT
Akkreditálási okirat - MSZ 28001

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/msz/rendszertanusitas.hu/wp-content/plugins/segmentio/integrations/intercom.php on line 14